3 vloeren die passen bij een Scandinavisch interieur

Lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Dat is een Scandinavisch interieur. De perfecte woonstijl om het huis groter te laten lijken. De vloer is het belangrijkste aspect bij zo’n gaaf interieur. Maar welke vloer past er het beste bij? Kom daar nu achter.

 

Scandinavisch interieur – kies voor hout
Een houten vloer oogt het beste en het mooiste bij een Scandinavisch interieur. Een lichte vloer brengt samen met een witte muur en de zachte kleuren van de meubels het gevoel van een Scandinavische inrichting omhoog. Vind je een houten vloer te prijzig? Dan zijn laminaat en PVC ook uitstekende alternatieven.

 

Laminaat doet wonderen
Je kunt bij een Scandinavisch interieur ook voor een grijsachtige laminaat vloer kiezen. Op deze manier zorg je ervoor dat de stijl van een Scandinavisch interieur zeker terugkomt in je huis. Dit komt door de:

  • Strakke lijnen van de vloer
  • Lichte uitstraling
  • Verschillende decoratie elementen die je eventueel kunt toevoegen

Tip van de ervaringsdeskundige? Quick Step laminaat heeft een prachtige selectie laminaat vloeren die uitstekend passen binnen een Scandinavisch interieur

Ooit nagedacht over een pvc-vloer?
Een lichte pvc-vloer past echt bij zachte kleuren van bijvoorbeeld meubels. Zie je het al voor je? Een grijze bank met een lichte pvc-vloer en een zwarte metalen boekenrek. Dit zorgt ervoor dat de kamer rustig oogt, omdat er weinig tot geen accessoires toegevoegd worden. Hou je van decoratie in je huis? Dan kun je het toch nog mooi laten ogen door onderstaande toe te voegen:

  • Zwarte houten fotolijstjes
  • Ronde spiegels
  • Metalen zwarte wandrekken

Luxury Floors voor de laagste prijs en mooiste Scandinavische design vloeren

Luxury Floors is dé plek voor vloeren die perfect passen in jouw scandinavische design. Klik hier om de website van luxuryfloors te bekijken. Vind je het online kopen van een vloer spannen? Geen probleem: Luxuryfloors heeft ook een grote showroom in Kampen. Zij laten je graag kennis maken met allerhande houten, laminaat en pvc-vloer die perfect passen in een Scandinavisch interieur. Zo kun je ook gelijk zien hoe het oogt.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *