Entresol vloeren

Staat u op een vloer met reling waar u van af en onder kan kijken, dan staat u waarschijnlijk op een soort entresolvloer.

Entresol staat voor tussenvloer, dit betekend dat er mensen onder en op kunnen lopen, vaak wordt dit gebruikt in magazijnen. Hier op kunt u verschillende soorten stellingen plaatsen, van een kleine palletstelling naar een grootvakstelling.

 

Maar deze tussenvloeren worden ook gebruikt voor andere doeleinden dan het houden van stellingen. Ook in restaurants worden vaak tussenvloeren gebruikt om de lege tussenruimte op te vullen waardoor er meer mensen ontvangen kunnen worden.

Heeft u wel is gekeken op stations, tussenvloeren kunnen gebruikt worden in station om de reizigers stroom naar perronen te bevorderen. Dit zorgt voor minder frustratie en is veel overzichtelijker.

In Sportzalen of stadions worden tussenvloeren vaak gebruikt voor het creëren van ruimte voor mensen die de wedstrijd kijken, dit kan in de vorm van een soort van tribune of een pad waar mensen aan de reling kunnen staan. Bij Sportstadions kan er ook gebruik worden gemaakt van tussenvloeren om bepaalde “Skyboxen” te maken. Een Skybox is een ruimte waar bijvoorbeeld een bedrijf kan zitten tijdens de wedstrijd. Deze ruimte is overdekt en vaak verwarmd.

 

b9fc4d48b8_220x220

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *