Handmatige of automatische paraplu?

Top merk paraplu

Een paradepaardje op het gebied van paraplu’s is toch zeker wel de Knirps paraplu. Deze plu is veilig en biedt een groot voordeel op het gebied van gebruikersgemak. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar die automatisch openen en sluiten. Ideaal dus! Niet alleen voor de volwassenen maar zeker ook voor de kinderen. Daarom is dit merk ook erg geschikt als kinderparaplu. Geen gehannes met een sluiting die het niet doet, het gaat gewoon vanzelf!

 

Handmatig of automatisch

Wat iemand prettig vindt is natuurlijk heel erg persoonlijk. Daarom is de Knirps paraplu verkrijgbaar met een handmatige sluiting én met een automatische sluiting. Je kiest dus zelf de soort plu die je graag zou willen hebben. En zijn verschillende modellen en kleuren beschikbaar waardoor er altijd wel wat te vinden is wat perfect bij je past. Het fijne is dat er maar liefste twee jaar fabrieksgarantie op de paraplu zit. Dat is mooi meegenomen.

 

Kinderparaplu

Voor de wat kleinere kinderen kies je misschien liever voor een kleine paraplu. Als de kinderen wat groter zijn is een automatische paraplu die wat groter is zeker ideaal. Het gebruiksgemak overtreft namelijk al je verwachting. Fijn in gebruik én duurzaam, dat zijn deze plu’s zeker!

paraplu-11

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *