Het project van de zomer

Je kent het wel: zo’n winter waarin je al een beetje aanvoelt dat je deze zomer aan je huis gaat klussen. Niet (of kort) op vakantie, en in plaats daarvan investeren in je huis. Zo’n winter had ik ook: ik heb eigenlijk al meer dan een jaar de neiging om de badkamer eens flink op de schop te nemen. Die jaren ’80 tegels eruit, een nieuwe douchekabine en een mooi interieur.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Dit jaar zouden we een flink project aanpakken om onze badkamer helemaal te moderniseren. Ik ben – zoals gewoonlijk- aan de tekentafel begonnen. Netjes uitgemeten welke maten de badkamer heeft, en gaan bedenken welke vaste elementen erin zitten. Nu is onze badkamer vrij klein, waardoor het echt een flinke taak was om alles zo uit te tekenen dat we de ruimte optimaal benutten. Ik ben eens gaan googlen en kwam veel inspiratie tegen voor een mooi design. Waaronder onderstaande foto, dat was echt wat wij willen.

mijn inspiratiebron

 

De klus zelf

Na het project uit te hebben getekend, moesten de producten besteld worden. Gezien onze bergruimte voldoende ruimte heeft, leek het me handig om hiermee te beginnen. Stel je voor: je sloopt vast alles eruit, vindt online je perfecte producten, en je moet vervolgens lang wachten omdat het product niet op voorraad is! Gelukkig was dat bij ons niet zo. Sterker nog: ik kon er niet tegen klussen. We hadden de meeste spullen, op de tegels na, besteld bij CV-Compleet.nl. Gezien mijn achtergrond heb ik wel redelijk veel doe-het-zelf ervaring, waardoor ik dit soort projecten prima in mijn eentje kan oppakken. Ik heb dus alle installatiematerialen voor de radiator en veel andere sanitaire producten gewoon daar besteld. Was gewoon de volgende dag in huis! De radiator is niet hetzelfde geworden als op de foto, maar we vonden deze kleur gewoon erg gaaf passen bij ons uitgezochte interieur, dus dat was perfect. Ik ben zelf vooral tevreden over het eindresultaat, mijn vrouw is er blij mee dat het qua prijs meeviel waardoor we nog op vakantie kunnen, en dat het snel klaar was!

 

Thermrad handdoekradiator

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *