Last van een mollenplaag?

Een mollenplaag is nou niet bepaalt iets waar je op zit te wachten. Bij een mollenplaag graaft één of meerdere mollen tunnels in je tuin. Dit kan veel schade tot gevolg hebben. In dit artikel leggen we niet alleen uit hoe je mollen het beste en op een diervriendelijke manier kunt bestrijden, maar ook hoe je mollen het beste kunt voorkomen. Lees snel verder en wij leggen uit hoe je mollen kunt bestrijden en voorkomen.

Hoe kun je mollen voorkomen?

Er zijn verschillende methoden beschikbaar om mollen te voorkomen. De eenvoudigste manier is door planten met een onaangename geur te kopen. Mollen hebben een sterke reuk en blijven uit de buurt wanneer ze iets onaangenaams ruiken, zoals wij mensen dat ook zullen doen. Wel is het belangrijk dat je meerdere van deze planten in je tuin verspreidt. Zodat je zeker weet dat de mol uit de buurt blijft. Daarnaast kun je kiezen voor ultrasone geluiden. Dit zijn zachte geluiden die voor mollen goed hoorbaar zijn.

Hoe kun je mollen bestrijden?

De Ultrasone methode is niet alleen een goede methode om mollen te voorkomen, maar ook om mollen te bestrijden mocht je al last hebben van mollen. Deze methode is goedkoop en daarnaast ook nog eens diervriendelijk. Daarnaast zijn er ook nog andere methoden om mollen te bestrijden, denk aan de mollenklem en de mollenbuis. De eerste methode is niet diervriendelijk, aangezien de mol gedood wordt door de klem. De mollenbuis daarentegen is diervriendelijk, omdat je de mol vangt en vervolgens ergens anders weer kunt vrij laten. Wil je graag meer weten over het verjagen van mollen? Neem dan een kijkje op mollenverjagers.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *