Lente ontwerp

De lente is net om de hoek, wat betekent dat er geen betere tijd is dan nu om een aantal eenvoudige maar betaalbare toevoegingen aan uw ruimte te maken. Er zijn oneindig veel manieren om de perfecte lente in uw huis te brengen, zoals het schakelen van gooikussens of het toevoegen van vers groen en een vaas met een verleidelijk bloemstuk. U kunt ook interesse wekken door het gebruik van adembenemende wanddecoratie of tafelaccessoires. Of de seizoenen nu echt veranderen of dat u alleen de lente wenst, het kan net zo eenvoudig zijn om uw huis nieuw leven in te blazen als om enkele accenten te verwisselen. Voor meer inspiratie kun je ook kijken bij Meubella.nl.

Accentueer uw leefruimte

De lente is het perfecte moment om kleur en een fris, luchtig gevoel aan uw huis toe te voegen. Als u op zoek bent om dit te doen met een aantal grotere statement stukken, kijk dan niet verder dan uw woonkamer. Begin met het verfrissen van uw leefruimte vanaf de grond! Het toevoegen van een nieuw vloerkleed aan uw ruimte zal helpen om al uw andere decorstukken samen te voegen en kan helpen om designelementen in uw huis in balans te brengen. Niet alleen dit, maar ze voegen ook een niveau van persoonlijkheid en charme toe aan een kamer, die beide bijdragen aan de algehele stijl van uw ruimte. Kies voor frisse en heldere kleuren voor veren, zoals lichtblauw, groen en geel. U moet ook rekening houden met het patroon. Bloemige patronen zijn synoniem met lente en ze kunnen werken met een breed scala aan ontwerpstijlen.

Hoekbanken met een licht en kleurrijk patroon kan helpen om uw huis dit voorjaar te vernieuwen.

Wilt u persoonlijkheid, een vleugje kleur en extra zitplaatsen aan uw ruimte toevoegen? Probeer dan eens een hoekbank! Net als bij een kleed met accent wilt u er zeker van zijn dat de hoekbank niet alleen de stijl accentueert, maar dat de grootte en de kleur goed passen bij uw bestaande inrichting. Of u nu een hoekbank kiest in een eigenzinnige kleur, vorm of stof, het kan een geweldig attribuut zijn om een statement te maken in een ruimte. Een veerprint met effen kleuren en eenvoudige patronen zoals een eenvoudige worp of decoratieve mand zorgt voor evenwicht in uw ruimte en een levendig, fris gevoel.

Uit met The Old

Er is niets mis mee om je favoriete decorstukken het hele jaar door buiten te houden. U kunt echter wel de lente vieren door het gebruik van nieuwe gordijnen, muurschilderingen en zelfs unieke muurschilderingen. Zet die winterlandschappen in de opslag en vervang ze door enkele heldere stukken die bomen in bloei of lentezonopgangen laten zien. Probeer een paar van uw favoriete items te verwisselen, zoals kussens en tafelaccenten om een levendig lentegevoel in uw leefruimte toe te voegen. Als u stukken hebt waar u van houdt en waar u gewoon geen afstand van kunt doen tijdens het bijwerken van uw huis, probeer dan een oud stuk op te knappen. Voeg een nieuwe verflaag of vlek toe om de pop van kleur en rustieke charme te bereiken die u voor uw ruimte wilt hebben. Spiegels zijn ook een elegante en toch schone aanvulling op elke ruimte, en fungeren als kunstwerk met een glazen oppervlak in het midden. Plaats een favoriete spiegel boven een open haard of credenza voor een meer open en luchtig gevoel dat perfect is voor de lente. Kies een lijst om andere kleuren in de kamer op te vangen.

Omhels Bloemen

Laten we eerlijk zijn, het is geen lente als er geen bloemen of bloemstukken zijn. Nu de lente terug is, is het eerste wat we willen toevoegen een vleugje van het buitenleven in ons huis. Accentueer de vrolijke uitstraling door een bloemenboeket in het midden van uw eetkamertafel te plaatsen in een adembenemende vaas. Deze in het oog springende vazen en schikkingen creëren een levendig en helder gevoel bijna overal waar ze geplaatst zijn. Voor een gedurfder statement kunt u een bloemmotief proberen door middel van een prachtig bloemmotief of een olieverfschilderij! Elk van deze opties zal direct een boeiend middelpunt in uw huis creëren dat ideaal is voor het voorjaar, maar toch het hele jaar door kan worden genoten.

Aspirerende accessoires

Als het gaat om accessoires en het vrijhouden van uw huis, is minder altijd meer. Verlicht uw lading door zware bontgooien weg te stoppen en dekens, donkere kaarsen en zelfs een aantal van uw grote vazen en sculpturale objecten te breien. U kunt een hernieuwd gevoel creëren door deze artikelen te vervangen door lichtgekleurde stukken. Schakel uw warme wintergooikussens uit met een heldere set met bloemenmotieven. Combineer met een neutrale, lichtgekleurde worp voor een gezellige familiekamer. Verspreid kleurrijke boeken en tijdschriften over uw salontafel om niet alleen als decor te dienen, maar ook om uw gasten een beetje te laten lezen. Voeg eenvoudige maar elegante accenten toe, zoals verse bloemen, bloemenaccentenkussens en nepbloemen, die perfect samengaan in een frisse, lente-look.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *