Met lampen creëer je de beste sfeer voor een feest

Veel mensen vinden het leuk om een feest te geven. Het kan een feest zijn in een huis of zelfs in je tuin. Om de beste sfeer te creëren kan je door middel van verlichting al een heel eind komen. Vooral als je een bepaald thema hebt voor je feest dan kan je goed gebruik van maken van verschillende verlichtingen. Voor een halloween feest kan je bijvoorbeeld goed een enge sfeer creëren door wat rode verlichting neer te zetten. Voor kerstfeest is verlichting al helemaal belangrijk, omdat je dan veel verlichting ook in een kerstboom hebt hangen.

Ook voor een tuinfeest kan je de juist sfeer creeren met verlichting. Voornamelijk in het donker kan verlichting een hele leuke en gezellige sfeer toevoegen aan je tuinfeest.

Tuinfeest

Voor een tuinfeest moet er een hoop geregeld worden. Maar hoe creëer je nou een mooi en leuk tuinfeest door middel van verlichting? Allereerst is het belangrijk om te bedenken of dat je er een thema aan wilt toevoegen. Zo ja, bepaal dan welke kleuren daar goed bij passen en wat er in je opkomt als je aan het thema denkt. Stel je wilt een sprookjesachtig feest organiseren. Er bestaan lampen die een sfeer afgeven van feeën. Er bestaan dan ook veel lampen die vuurvliegjes aantrekken. Met deze lampen creëer je dus al zeer snel een sprookjesachtige sfeer. Je kan dan ook verschillende wandlampen aanschaffen die een bepaalde kleur afgeven. Deze lampen kan je dan ook zelf instellen. Als je bijvoorbeeld een lichtblauwe kleur ingesteld dan heb je ook al snel een sprookjesachtige sfeer. Een expert in verlichting kan je hier helemaal wegwijs in maken. Ontdek bijvoorbeeld: Schreder BV Verlichtingstechniek. Naast dat je lampen kan neerzetten, kan je ook een bepaald beeld highlighten door daaronder een lamp neer te zetten. Zo kan je veel met voorwerpen spelen die al in je tuin staan om je tuinfeest een mooi en leuk uiterlijk te geven.

Themafeest

Een themafeest is ideaal om vrienden weer te zien of om nieuwe mensen te leren kennen. Daarom wil je natuurlijk wel dat je themafeest goed georganiseerd is en dat het thema ook echt naar voren komt. Het maakt niet uit welk thema je kiest maar met elk thema kan je goed verlichten gebruiken om de juiste sfeer te creëren. Kijk ook bij het thema welke kleuren hierbij passen en hoe je dit kan toepassen tijdens het feest. Richt je niet te veel op de kleuren want je wilt niet dat je huis maar 1 bepaalde kleur is en dat mensen het geen fijne sfeer vinden. Plaats hier en daar wat tinten van die kleur en ga verder aan de slag met verlichting. We hadden het net ook al over halloween. Halloween is een heel goed voorbeeld van een themafeest. Het is ook een thema waar je uitstekend verlichting kan toepassen. Ga je voor iets engs? Ga dan voor weinig verlichting en plaats op sommige plekken een rode verlichting waardoor het heel mysterieus lijkt. Heb je een enge pop in huis? Plaats dan een fel licht op de pop, zodat de pop extra eng is en goed in zicht is.  Er bestaan ook verlichten in vormpjes. Stel je wilt een geest die langs de muren loopt, dan bestaan er lampen die dit kunnen creëren. Zo lijkt het dan alsof er geesten of schimmen bij de muur of het raam lopen.

Kijk ook op het internet voor inspiratie, zodat je precies weet wat je per thema kan doen.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *