Net verhuisd? Lees wat niet mag ontbreken in jouw nieuwe woning!

Bij een verhuizing komt altijd veel meer bij kijken dan verwacht. Eerste instantie moet het oude huis helemaal worden leeggehaald. Van de woonkamer tot garage, dozen vol dierbare spullen moeten de verhuiswagens in en vervoerd worden naar jouw nieuwe stulpje. Wanneer je denkt dat alle hectiek voorbij is moet het echte werk nog beginnen. Er zijn namelijk een aantal belangrijke dingen die je niet moet vergeten wanneer in jouw nieuwe woning gaat intrekken. Welke dat zijn, vertellen wij jou in deze blog.

Gordijnen op maat

Iedere woning is compleet verschillend in zijn soort. Door de diverse stijlen in architectuur is de kans groot dat het formaat van de ramen groter, of juist kleiner zijn dan die van jouw oude woning. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om de gordijnen die je in het oude huis hebt hangen mee te nemen naar jouw nieuwe woonlocatie. Privacy is ontzettend belangrijk. Niemand wil glurende buren hebben. Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk de ramen af te meten en gordijnen aan te schaffen die hierop aansluiten. Bovendien is het ook veel leuker om jouw nieuwe woning een andere look te geven. Een nieuwe frissen start! Kies bijvoorbeeld voor prachtige linnen gordijnen die aansluiten op het nieuwe interieur. Inspiratie nodig? Gebruik dan eenvoudig de zoekterm: gordijnen woonkamer, dan ontstaan er vanzelf nieuwe mooie idee├źn voor jouw nieuwe huis!

Internetabonnement

Deze dagen is internet onmisbaar. Iedereen maakt er ontzettend veel gebruik van. Van het posten van content op social media, tot aan internet bankieren en televisiekijken. Het is niet te missen in ons dagelijks gebruik. Zorg er daarom altijd voor dat je op tijd jouw verhuizing doorgeeft bij jouw provider. De internetprovider kan dan het internetabonnement overzetten op jouw nieuwe adres en zit jij gelukkig niet zonder internet. Het zou super zonde zijn als je de mobiele data op moet maken, omdat je geen wifi thuis hebt! Hiermee vermijd je dure mobiele telefoonrekeningen!

Meterstanden doorgeven

Naast het internetabonnement thuis, geldt hetzelfde verhaal voor de meterstanden van jouw nieuwe woning. Wanneer je te laat de meterstanden doorgeeft, maakt de gas-en stroomleverancier een schatting van je gebruik. Dit betekent dat het verbruik van de vorige bewoners kan worden meegerekend, wat uiteindelijk invloed kan hebben op jouw energierekening. Heel belangrijk dus om dit goed door te geven!

Author: admin

Share This Post On

1 Comment

  1. Ik heb ook gemerkt hoe belangrijk gordijnen zijn nadat ik was ingetrokken in mijn nieuwe kale woning. Gelukkig had ik mijn gordijnen meegenomen en konden deze tijdelijk worden opgehangen omdat ik moest wachten op mijn nieuwe. Ook miste ik gezellige verlichting in de eerste weken.

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *