Roussillon Woning.

Het klinkt romantisch en dat is het natuurlijk ook. Uw eigen huis bouwen en de plattegrond aan kunnen passen aan de eisen en wensen die uw gezin hebben, is dat niet het ideaal?

 

Waarom doen niet meer bouwers, architecten en aannemers dus, mee aan een dergelijk bouwplan? Een architect ontwerpt natuurlijk het liefst een helemaal nieuwe woning en de Roussillon woning gaat uit van een bestaand bouwplan. Een aannemer volgt meestal de plannen en tekeningen van de architect.

roussillon-3

 

De aanpassingen die u in de loop van de tijd aan uw woning gaat toevoegen zullen over het algemeen vergunningsplichtig zijn, dus de architect en aannemer kunnen nog wel werk van u verwachten.

 

Zelf de bouw beheren.

 

Wanneer u zelf uw huis gaat bouwen zullen er altijd zaken zijn die u zelf niet kunt aanpakken, of omdat de vakkennis u ontbreekt of omdat de wet het niet toelaat. Het is daarom wel belangrijk dat u een aannemer zoekt die weet wat een Roussillon woning is en die daar ervaring mee heeft.

 

De eenvoud van het basisontwerp laat eigenlijk onvoldoende zien welke mogelijkheden u als bouwheer hebt. Zelfs de standaard uitbouw, die er van drie kanten uitziet als een losstaand tuinhuisje, kan voor meer dan een doel gebruikt gaan worden, waarbij een garage wel het minst romantisch is.

 

Maar stelt zich een voor er een kantoor aan huis te hebben, of een praktijk aan huis, de aanbouw biedt de perfecte ruimte. Maar ook als extra ruime huiskamer zal de aanbouw aan alle wensen voldoen.

 

De prefab woning is een ideale mix tussen klassiek en modern en biedt voldoende ruimte voor een groeiend gezin, is perfect voor pas getrouwden, maar ook ideaal als woning om mee van uw pensioen te gaan genieten. Verdiep u eens in de Roussillon woning, u gaat er geen spijt van hebben.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *