Unieke vergaderlocaties en Kantoorruimtes

Een vergadering moet er netjes en professioneel uit zien, maar een vierkante witte kamer is niet altijd het beste wat je kan hebben.

Hazemeijer Hengelo heeft daarom veel verschillende en unieke vergaderlocaties voor groepen tot de 50 man. Het bedrijf is gestationeerd in een fabriek uit de 19de eeuw met drie prachtige panden, het is dus een prachtige en historische omgeving.

Thales-zaal.
Ook zijn er meerdere soorten vergaderzalen, deze vergaderzalen zijn mooi modern ingericht met een touch van de ouderwetse muren en ramen van de fabriek.

Maar niet alleen vergaderruimtes zijn hier te huren. Hazemeijer hengelo verhuurt ook kantoorruimtes in deze drie panden verschillende oppervlaktes. U heeft dus nooit het probleem dat u te groot of te klein huurt. Ook levert Hazemeijer een internet verbinden van 50mbps/50mbps en een grote parkeerplaats, dit betekend dat uw bedrijf geen last heeft van langzaam internet of parkeer problemen.

Als u een kantoorruimte wilt huren in hengelo kunt u bij dit bedrijf terecht. Vragen worden door de klantenservice snel beantwoord en als u langs wilt komen om te kijken naar een vergaderzaal of een mogelijke werklocatie is dit natuurlijk geen probleem.

Voor verdere informatie kunt u kijken op de website van Hazemeijer Hengelo of bellen naar de klantenservice.

Wanneer het publiek niet werkzaam is binnen een straal van 30 kilometer van Hengelo, dan is het raadzaam om de vergaderruimte elders te zoeken. Meer centraal gelegen in Nederland is een vergaderlocatie in Zwolle. Bij Yourmeeting, direct gelegen naast de N35 en nabij de A28, is het mogelijk om (op grote school) trainingen te geven, in rust te werken of een vergadering te organiseren.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *