Veranda constructies door veranda.nl

Een veranda is overkapping in uw tuin, dat door deze veranda onderdeel wordt van uw huis of waardoor een extra overdekte ruimte gecreëerd wordt. Veranda.nl is een van de specialiste die veranda’s bouwt op maat. Samen met aangesloten experts wordt elke veranda gebouwd die de klant voor ogen heeft. De aphrodite veranda is daar een voorbeeld van. Aphrodite is een Griekse godin. Zij is de godin van o.a. liefde, schoonheid, seksualiteit en vruchtbaarheid. Door deze belangrijke aspecten wordt ze ook wel de godin van evenwicht genoemd. Dit is het thema van de veranda. Een Grieks karakter waar de schoonheid uit springt.

Een ander voorbeeld is een veranda met dakpannen en een schuifwand. Het dak van de veranda heeft dakpannen wat ervoor zorgt dat het echt één geheel wordt met de woning. De glazen schuifwand geeft een mooi effect, omdat de muren volledig van glas zijn.

Een andere veranda is (bijna) volledig van glas gemaakt. Het dak, de wanden volledig van glas. Tussen het glas door is aluminium of een ander materiaal (naar wens) geplaatst. Hierdoor krijgt de veranda echt zijn eigen karakter. De lichtinval is prachtig en modern. Het is aangesloten aan het huis dat ook één geheel wordt. De veranda met de dakpannen wordt echt een onderdeel van het huis, dit voorbeeld staat daar toch iets meer vanaf, maar maakt het zeker niet minder mooi.

Een panorama veranda staat los van het huis en wordt vaak in de tuin geplaatst. Het mooist is als dit aan de waterkant gebouwd kan worden. De veranda staat op palen en is afgesloten met glas. Het dak kan van riet gemaakt worden zodat het echt een tuinhuisje wordt. Deze veranda heeft een panorama view, omdat het vanuit elke kant naar buiten gekeken kan worden.

Op de website van veranda.nl kunnen er nog veel meer voorbeelden bekeken worden.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *