Verantwoordelijk transporteren en opslaan? Gebruik een Q-bag!

Voor verschillende goederen heb je een specifieke methode nodig voor opslag en transport. Dat kan een uitdaging vormen. Maar heb je al eens een handige Q-bag geprobeerd?

 

En dan hebben we ‘t over een Q-bag, hè? Geen Q-ball, de laatste, zwarte kogel op een pooltafel die met een witte cirkel en daarin het cijfer acht versierd wordt. Uiteraard betekent het woord bag niks meer of minder dan zak in het Nederlands, maar daar doen je Q-bags toch echt mee tekort. Deze hebben namelijk als doel de specifieke grondstof die erin wordt opgeslagen zo perfect mogelijk te bewaren en transporteren. Dat betekent dus wel dat er niet slechts één universeel model voor bestaat. Integendeel, er is een ruim aanbod aan verschillende varianten die bijvoorbeeld voldoende zuurstof toelaten of juist helemaal niet.

 

Heb je nog niet echt een beeld bij Q-bags en de uiteenlopende toepassingen ervan? Helemaal niet erg. Die gaan we graag met jou bij langs, zodat je op de hoogte bent van de kwaliteiten en eigenschappen.

Diverse toepassingen

Conservering van voedingsstoffen en andere natuurlijke materialen is erg belangrijk om hun waarde intact te laten. Niemand zit op beschimmeld hout of verrotte etenswaren te wachten. Kisten en dozen op pallets neerzetten met dergelijke goederen erin is natuurlijk mogelijk, maar dat biedt geen enkele zekerheid. Je raadt het vast al: Q-bags bieden die felbegeerde zekerheid wel. Afhankelijk van het model kun je hierin nog veel meer opslaan, zoals bouwmaterialen en zelfs speciale soorten afval die verzameld moeten worden. Wat de eis ook maar is voor de beoogde inhoud van de Q-bags die jij wilt bestellen, er is altijd een model op maat te vinden. Zowel qua formaat als de inhoudelijke eigenschappen. De duurzaamheid van jouw goederen is hiermee een feit!

Hoog draagvermogen

Sommige verhalen hebben geen bodem. Q-bags wel. En nog een hele stevige ook! Dankzij de topkwaliteit kunststof kun jij je opslagruimte heel efficiënt indelen. En ook spullen op transport zetten wordt een stuk gemakkelijker wanneer je met een takel of op een andere manier jouw Q-bags van je magazijn naar een vrachtwagen verplaatst. En waar zij een heel groot gewicht aankunnen, zijn ze zelf heel licht en gemakkelijk opvouwbaar. Dat maakt het heel gemakkelijk om je Q-bags op te bergen zodra je ze even niet nodig hebt. Want zolang ze onbeschadigd zijn, kun je ze gewoon hergebruiken!

Gratis reclame

Heel vaak worden Q-bags gebruikt als een soort stootwal. Dergelijke linies zijn vaak langs wegen te zien aan de rand van terreinen waar gebouwd wordt. Sterker nog,  je kunt er niet omheen. Snap je waar we heen willen? Juist; op die Q-bags kan de naam van jouw onderneming prijken!

 

Waar een Q-bag al niet goed voor is.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *