Voor alle klusfanaten

Met de zomer voor de deur, en het bijkomende lekkere weer, begint het ook bij de echte klusfanaten te kriebelen. Lekker de tuin in om te kijken wat er nog opgeknapt moet worden, of het dak repareren in periodes dat er weinig tot geen regen valt. Kun je hulp gebruiken bij het uitstippelen van je klusjes deze zomer? Of ben je op zoek naar professionals die de klussen in- en rondom het huis voor je kunnen uitvoeren?  Dan ben je hier op de juiste plek!

Eén plek voor al je klussen

MyGo is het nieuw klusplatform waar je alle informatie over klussen in- en rondom het huis kunt terugvinden. Het platform beschikt over artikelen, tips, kostenoverzichten en andere bruikbare informatie welke je kunt toepassen tijdens het plannen- en uitvoeren van jouw klus. Daarnaast biedt MyGo jou als consument ook de mogelijkheid om de klus door een erkend professional uit te laten voeren. Kom je er niet uit? Kijk op de website en zoek je klus op, aldaar vind je alle informatie die je nodig hebt. Of  eet je juist nog niet welke klus je wilt uitvoeren? Dan biedt de kluskalender uitkomst. Op de kluskalender vind je de klussen die per seizoen gedaan kunnen worden. Daarnaast bieden de vele blogs ook genoeg inspiratie om jouw volgende klus te bepalen. Je vindt daar tips en achtergrond informatie over alle klussen in- en rondom het huis.

Hulp inschakelen

Zie je het niet zitten om de klus  zelf uit te voeren, en besteed je deze liever uit aan een erkend vakspecialist? Ook dan ben je bij MyGo aan het juiste adres. MyGo beschikt over een uitgebreid netwerk van vakspecialisten, gesitueerd door heel Nederland. Aan de hand van jouw wensen en behoeften kun je kiezen voor de meest geschikte vakman. De matchmaker helpt je om een geschikte vakman te vinden die ook nog eens uit jouw regio komt. Een voordeel van MyGo is dat je het totale kostenplaatje makkelijk schetst. Zo is er de mogelijkheid om een offerte aan te vragen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kun jij een helpende hand  gebruiken? Kijk dan snel op mygo.nl en gebruik de matchmaker om jouw professional te vinden.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *