Wat is eigenlijk een Poortopener?

Een poortopener is een handig middel die veel mensen gebruiken om hun poort elektronisch van een afstandje te openen en te sluiten. Ze zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten beschikbaar en daardoor zijn ze ook in allerlei soorten prijs categorieën verkrijgbaar. De echte goede elektrische poortopeners hebben vaak een goede kwaliteit die erg lang mee kunnen. Zeker als je veiligheid en gemak belangrijk vind doe je er goed aan om voor een elektrische poortopener te kiezen. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een poortopener die gewoon wat simpeler en eenvoudiger is. Zo’n poortopener kan je misschien dan wel ouderwets vinden maar je kan er ontzettend veel voordeel en plezier van hebben. Je kan dan gewoon makkelijk elke poort open en dicht doen en je kunt hem veilig op slot doen.

duit14n-poortopener-fd0571abd3a6bc0c4d28b0ff58959e83

 

Wat zijn de voordelen van een poortopener?

 

 

De voordelen van een poortopener zijn o.a.:

– Je kunt de poort van afstand bedienen. Bij een elektrische poort kun je van meters afstand al de poort op en of dicht doen. Dit is handig als je een wat kleinere oprit hebt. Je kunt dan gewoon meteen je auto parkeren en je hoeft dan niet eerst het poortje open te maken.

– De kwaliteit en de levensduur. Elke poortopener gaat vaak lang mee en je kunt er veel plezier mee hebben.

 

Hoeveel kan een poortopener kosten; wat zijn de prijs categorieën ?

 

 

Als je een wat simpelere poortopener wilt hebben moet je denken aan zo’n 300 euro. Als je er echter eentje wilt met een goede afstandsbediening en eentje waar je écht lang mee kunt doen. ( langer dan 10 jaar.) Dan doe je er goed aan om er eentje voor 6-700 euro te kopen. Vergelijk altijd op internet de prijzen voor de beste prijs-kwaliteit verhouding of vraag eens aan vrienden/familie voor een advies!

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *