Zonwering

Als uw slaapkamer op het oosten van het huis staat, kan het zijn dat u in de ochtend veel last heeft van de zon in uw gezicht wanneer u probeert te slapen.

Zonwering helpt hier tegen, we hebben verschillende soorten zonwering. Dit kan verschillen van binnenzonwering naar buitenzonwering. Bij binnenzonwering hebben we het over bijvoorbeeld shutters of rolgordijnen die zorgen dat er geen tot weinig licht binnenkomen. Bij buitenzonwering hebben we het meer over de rolluiken en de screens.rolluiken3

Bij buitenzonwering heeft u het geluk dat zoals als benoemd is, het buiten is, dus binnen scheelt het wellicht ruimte en het ziet er misschien wel mooier uit bij uw inrichting. Het nadeel hier van is dat het vies kan worden en sneller kapot gaat bij sommige producten zoals screens. Dit wordt vaak verholpen door een stevig maar flexibel materiaal te gebruiken.

Bij binnenzonwering zit de wering echt binnen in huis, dit kan ruimte innemen maar het kan er ook voor zorgen dat de zonwering niet vies wordt of snel kapot gaat, ook kan het zijn dat bijvoorbeeld shutters heel goed staan bij uw inrichting of dat vouwgordijnen prachtig staan bij uw behang of verf.

Dit zijn voordelen en nadelen waar u aan kan denken bij aanschaf van zonwering.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *